Det kostar 100 kr för en heldags parkering hos oss på Sommarland. Då kan du parkera mellan kl. 6:00-21:00. Var uppmärksam på att parken har andra öppettider. Nattavgiften kostar 400 kr om du vistas på parkeringen mellan kl. 21:00-6:00 då parkeringen är stängd.Om du vill förbetala parkeringsavgiften innan besöket

Du kan förbetala din parkeringsavgift till Sommarlands stora parkering (vid huvudentrén) via denna hemsida innan ankomst. Det är inget krav att förbetala parkeringsavgiften - om du inte förbetalar avgiften så kan du betala den efter besöket.

Förköp rekommenderas till dig som planerar en heldag i parken och ska ankomma i anslutning till parköppning. Förbetalningen medger ej platsgaranti och rekommenderas därför inte om du planerar att komma senare på dagen.


Om du vill betala parkeringsavgiften efter besöket

Det finns flera olika betalningsalternativ för dig som vill betala parkeringsavgiften efter besöket. Välj det alternativ som är smidigast för dig:


  • Betala via hemsidan betala.apcoa.se efter parkbesöket och efter att du åkt ut från parkeringen. Du kan betala senast 72 timmar efter att du kört ut från parkeringen.
  • Betala via kortbetalning i våra betalautomater på parkeringen efter parkbesöket
  • Betala via appen Apcoa Flow