Jag vill skapa ett eget inlogg till mitt Sommarlandskort - Hur gör jag?

Om du till exempel inte vill ha alla Sommarlandskort i familjen på en och samma Mina sidor-profil kan du få hjälp att skapa ett eget Mina sidor-inlogg och flytta över kortet dit.

Återkom till oss via denna sidan med följande uppgifter

• Kortnumret på kortet som du önskar skapa en egen profil till
  • Support-id (som ni finner under "personuppgifter" under den nuvarande Mina sidor-profilen).
  • Vilket mobilnummer samt e-postadress som du önskar logga in med på en ny profil